'Sterkhouder redt Anderlecht en overtuigt publiekslieveling om terug te keren'

'Sterkhouder redt Anderlecht en overtuigt publiekslieveling om terug te keren'
Maandag 08 augustus 2022 - 14:15   I   door Redactie

Anderlecht lijkt eindelijk onder stoom te komen. Na overwinningen tegen het Estse Paide en Seraing, kan paars-wit zich deze donderdag plaatsen voor de volgende voorronde van de Conference League. Toch is nog niet iedereen tevreden van de selectie van de recordkampioen.

Zo zou Majeed Ashimeru graag hebben dat er een oude bekende terugkeert naar de Lotto Arena. Vorig jaar huurde Anderlecht Christian Kouamé van Fiorentina. Hij werd een van de sterkhouders bij paars-wit. De Ivoriaan zou na een minder goed voorseizoen Fiorentina mogen verlaten. 

Ashimeru hoopt dat Kouamé terugkeert naar Anderlecht. De twee waren bijzonder goede vrienden: "Ik mis hem heel erg. Hij woonde vijf minuten van mij vandaan en we waren de hele tijd samen. We blijven in contact. Ik heb hem al gezegd dat hij geen keuze heeft: hij moet terugkeren”, aldus Ashimeru bij La Capitale

Als het van Ashimeru afhangt zien we Kouamé dit seizoen dus terug schitteren voor Anderlecht. "Het is zijn thuis hier, de fans vinden hem geweldig. Hij mist Anderlecht ook, we praten er vaak over. Als hij terugkeert, dan wordt het een groot feest”, besluit de Ghanees.

Poll: Denk jij dat Kouamé terug naar Anderlecht zal gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Fiorentina

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022