'Belgische topclub dient Club Brugge nieuwe mokerslag toe op de transfermarkt'

'Belgische topclub dient Club Brugge nieuwe mokerslag toe op de transfermarkt'
Zaterdag 06 augustus 2022 - 08:00   I   door Redactie

Eerder deze week werd Jurgen Ekkelenkamp door Antwerp voor de neus van Club Brugge weggeplukt. De Nederlandse middenvelder komt over van Herta Berlijn. Nu lijkt het erop dat Club een nieuwe transferkater zal oplopen.

Ook KRC Genk wil namelijk een transfertarget voor de neus van Club wegkapen. Het zou gaan om de Argentijnse spits Luis Vazquez. Vazquez werd eerder uitgebreid gelinkt aan Club. Het leek er even op dat de deal heel concreet was, maar niets blijkt minder waar.

Racing Genk heeft nu ook een bod uitgebracht op de jonge spits. Cyriel Dessers zou binnenkort het kamp verlaten en daar willen de Limburgers zich op voorbereiden. Volgens het Argentijnse TyC Sports heeft Genk een bod uitgebracht dat in de buurt ligt van het bod van de landskampioen.

Waar Vazquez naartoe trekt is nog niet geweten. Het zou een ferme domper zijn voor Club mochten ze in één week tijd tweemaal naast een transfertarget grijpen. KRC Genk zou volgens Argentijnse bronnen momenteel de beste papieren in handen hebben om de spits aan te trekken.

Poll: Welke club zal Vazquez weten binnen te halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023