Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Simon Mignolet, Twee grote namen weg bij RSCA?

Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Simon Mignolet, Twee grote namen weg bij RSCA?
Donderdag 04 augustus 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Dries Mertens is in vergevorderde onderhandeling met de Turkse topclub Galatasaray. De Rode Duivel is transfervrij na zijn vertrek bij Napoli.

*Adrien Trebel zou op het punt staan om Anderlecht te verlaten. De Turkse eersteklasser Giresunspor is in gesprek met de Fransman. RSCA staat niet weigerachtig tegenover een vertrek van de middenvelder, want hij weegt op het loonbudget.

*Ook Francis Amuzu staat op vertrekken bij Anderlecht. De flankaanvaller zou voor 8 miljoen euro naar het Franse Nice verhuizen.

*De verwachting is dat Cyriel Dessers vertrekt bij Racing Genk. De aanvaller wil zelf weg omdat hij nog steeds de concurrentie van Paul Onuachu vreest. Dessers is op weg naar het Italiaanse Cremonese.

*Jurgen Ekkelenkamp verhuist in extremis naar Antwerp, en niet naar Club Brugge. Blauw-zwart had nochtans al een akkoord met Hertha Berlijn over de komst van de 22-jarige Nederlander.

*Napoli zou nu toch weer Simon Mignolet volledig in het vizier hebben. De doelman is gelukkig bij Club Brugge, maar wat zegt hij tegen een fraai aanbod van de Italiaanse topclub?

*Club Brugge gaat om Stanley Nsoki te vervangen in elk geval nog op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. De fans vroegen daar ook om.

*Adnan Januzaj, de Rode Duivel die transfervrij is, heeft meerdere aanbiedingen. Hij zou echter het aanbod van Antwerp wel zien zitten. Is er een nieuwe stunttransfer op komst?

*De kans is groot dat ook Ruud Vormer en Noa Lang nog zullen vertrekken bij Club Brugge. Eerder verhuisde Charles De Ketelaere al naar AC Milan.

Poll: Zou jij Januzaj graag bij Antwerp zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024