‘Club Brugge heeft haar spraakmakende vervanger voor De Ketelaere te pakken’

‘Club Brugge heeft haar spraakmakende vervanger voor De Ketelaere te pakken’
Woensdag 03 augustus 2022 - 08:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere werd gisteren de duurste speler ooit die de Jupiler Pro League verlaat. Club strijkt in totaal 36 miljoen euro op voor haar goudhaantje.

Dat is geld dat meteen terug geïnvesteerd zal worden door Club. De Bruggelingen hebben namelijk al een rechtstreekse vervanger voor Charles De Ketelaere op het oog. De Deense aanvaller Rasmus Hojlund van Sturm Graz staat hoog op het lijstje van Club Brugge.

Maar dat is niet alles: Hojlund heeft in een interview bij het Deense Bold laten weten dat hij openstaat om een overstap naar Club Brugge te maken. Momenteel wil Sturm Graz de aanvaller weliswaar nog niet verkopen. De Oostenrijkers komen binnenkort namelijk in actie in de voorrondes van de Champions League.

Om daar de poulefase te bereiken, zouden ze graag nog kunnen rekenen op de diensten van Hojlund. Volgens Het Nieuwsblad willen de Oostenrijkers hem het liefst van al nog een jaartje langer bijhouden. Maar mocht Club een bod uitbrengen dat hoog genoeg is, dan zou het zomaar kunnen dat we Hojlund binnenkort in blauw en zwart zien spelen.

Poll: Vind jij Hojlund een waardige vervanger voor CDK?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sturm Graz

zondag 14 augustus 2022

zaterdag 13 augustus 2022

vrijdag 12 augustus 2022