Degryse zet domper op feestvreugde bij Club-transfer: "Daar heb ik schrik voor"

Degryse zet domper op feestvreugde bij Club-transfer:
Dinsdag 02 augustus 2022 - 20:00   I   door Redactie

Het centrum van de transfermarkt lijkt dezer dagen in Brugge te liggen. Want er wordt de ene na de andere speler verkocht.

En ook het grootste dossier wordt afgerond. Want Charles De Ketelaere zit in Milaan om zijn medische testen af te leggen en straks de handtekening onder een vijfjarig contract te plaatsen. Allemaal hosanna, maar niet zo bij Marc Degryse.

Wat zegt de analist in Het Laatste Nieuws: "Waar ik een klein beetje schrik voor heb, is dat ze in Milaan verwachten dat hij na twee à drie matchen het verschil zal maken. Dat kan wel eens een zware dobber worden. Italianen zijn zo - er zal wel heel veel druk op komen."

"Als je ziet hoe lang en veel de pers over Charles De Ketelaere schrijft... Dan is het te hopen dat zijn eerste indruk meevalt. Voor Milan is dit de toptransfer, die heel veel aandacht heeft gekregen. Ik hoop dat Charles klaar zal zijn." Maar er is voor Degryse niet alleen de druk van de club en de pers, maar ook van de fans.

Erop zijn

"De supporters verwachten nu al van hem dat hij ze straks naar de volgende ronde van de Champions League zal trappen. Veelal is het in Italië alles of niets voor de fans. Je krijgt een paar weken respijt, maar dan moet het erop zijn." Om maar te zeggen dat CDK het volgens hem niet zo gemakkelijk zal krijgen.

Poll: Denk je dat Degryse gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan

zondag 14 augustus 2022

zaterdag 13 augustus 2022

vrijdag 12 augustus 2022