Peter Vandenbempt over de transfer van De Keteleare: “Dat is niet zo netjes”

Peter Vandenbempt over de transfer van De Keteleare: “Dat is niet zo netjes”
Zaterdag 30 juli 2022 - 15:00   I   door Redactie

Voetbalanalist Peter Vandenbempt heeft zijn licht laten schijnen over de transfer van Charles De Ketelaere. Het voetbalanker van Sporza weet dat hij goed begeleid zal worden in Milaan.

Op de site van Sporza vertelt Vandenbempt hoe hij naar de transfer van De Ketelaere kijkt. Hij vindt het een prachtige transfer voor De Ketelaere: “Maar de manier waarop hij het de laatste dagen gespeeld heeft, is niet zo netjes. Ik vind dat je als voetballer altijd moet komen trainen. Zeker De Ketelaere heeft toch heel veel te danken aan Club Brugge”, aldus Vandenbempt.

Ook over de WK-selectie van De Ketelaere moet Vandenbempt iets kwijt: "Roberto Martinez heeft al een waarschuwende vinger opgestoken naar alle spelers die in deze transferperiode van club en competitie veranderden. De Ketelaere zal moeten spelen." 

Daar ziet de analist weliswaar geen probleem in: “Als je kijkt wat voor een financiële inspanning Milan levert om hem te halen, dan is het toch om De Ketelaere een belangrijke rol te laten spelen”, klinkt het bij Vandenbempt.

Poll: Vind jij Peter Vandenbempt een goede voetbalanalist?

TAGS  I  AC Milan  I  Club Brugge

zaterdag 30 maart 2024

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024