'Genk bijt van zich af met een duidelijke boodschap na geheim overleg Dessers'

'Genk bijt van zich af met een duidelijke boodschap na geheim overleg Dessers'
Woensdag 27 juli 2022 - 10:30   I   door Redactie

Genk-speler Cyriel Dessers werd gisteren in Denemarken gespot. Daar zat hij met Jess Thorup en Dennis Rommedahl een geheime onderhandeling te voeren. Thorup en Rommeldahl zijn de trainer en sportief directeur van FC Kopenhagen.

Het Belang van Limburg laat weten dat KRC Genk niet blij is met het bezoek van Dessers aan de hoofdstand van Denemarken. “Cyriels makelaar had gemeld dat er interesse was van FC Kopenhagen, maar de club heeft ons helemaal niets laten weten”, aldus Dimitri de Condé (technisch directeur KRC Genk red.).

Het probleem voor Genk is dus dat er vanuit FC Kopenhagen niet meegedeeld was dat de onderhandelingen met Dessers opgestart zijn. Dimitri de Condé zijn mening spreekt boekdelen: “Dit vinden wij niet de correcte manier van handelen.”

Dessers zelf liet na de wedstrijd tegen Club Brugge weten dat hij “alles blijft geven voor Genk.” Ook bevestigt hij dat hij “nog steeds droomt van een transfer naar een Europese topcompetitie.” De Deense competitie is geen topcompetitie, maar FC Kopenhagen treedt dit jaar wél aan in de voorrondes van de Champions League. Mochten ze de poulefase van het kampioenenbal niet halen, spelen ze met zekerheid de Europa League.

Poll: Zou jij Cyriel Dessers laten vertrekken?

TAGS  I  KRC Genk  I  FC Kopenhagen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024