Transfermarkt LIVE: De Ketelaere naar Leeds, sterkhouders weg bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: De Ketelaere naar Leeds, sterkhouders weg bij Anderlecht?
Zaterdag 23 juli 2022 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Bij Antwerp zitten zeven spelers in de B-kern die mogen vertrekken. Het gaat om Abdoulaye Seck, Pierre Dwomoh, Bruny Nsimba, Didier Lamkel Zé, Dorian Dessoleil, Alexis De Sart en Junior Pius.

*Anderlecht houdt er rekening mee dat er nog basisspelers vertrekken. RSCA heeft niet voldoende financiële middelen om Sergio Gomez, Yari Verschaeren, Hendrik Van Crombrugge of Francis Amuzu te behouden als er een goed bod komt.

*De transfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan gaat niet door. Milan haakt af, want de club wil niet meer betalen dan 30 miljoen euro plus twee miljoen aan bonussen. Mogelijk trekt hij nu naar Leeds, dat tot 40 miljoen wil betalen voor de Rode Duivel en dus wél een akkoord kan vinden met Club.

*Het Italiaanse Cremonese heeft een bod uitgebracht op Cyriel Dessers. Genk heeft dat meteen van tafel geveegd wegens te laag.

*Hans Vanaken sluit een vertrek bij Club Brugge niet uit. "Het is niet dat ik nu zeg dat ik nooit nog naar het buitenland ga", aldus de middenvelder.

*Antwerp hoopt nog behoorlijk wat geld te vangen voor Pierre Dwomoh. Het toptalent werd naar de B-kern gestuurd. De Great Old betaalde vorig jaar nog twee miljoen euro aan Genk voor hem.

Poll: Denk jij dat de transfer van De Ketelaere definitief zal afspringen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024