Transfermarkt LIVE: Nog versterkingen bij Antwerp, bizarre transfer bij RSCA?

Transfermarkt LIVE: Nog versterkingen bij Antwerp, bizarre transfer bij RSCA?
Zondag 10 juli 2022 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Antwerp is van plan om zeker nog drie à vier inkomende transfers te doen. Daar zit zeker Toby Alderweireld bij.

*Anderlecht zou een akkoord hebben met Wolverhampton over de huur van de 20-jarige spits Fabio Silva.

*Het lijkt erg onwaarschijnlijk, maar Anderlecht wordt in verband gebracht met Percy Tau. De Zuid-Afrikaan speelde eerder al bij RSCA en maakte toen geen onuitwisbare indruk. Momenteel speelt hij bij het Egyptische Al-Ahly.

*Club Brugge lijkt de piste Casper Nielsen te verlaten en richt zich op de Sloveense middenvelder Miha Zajic. Hij komt nu uit voor Fenerbahçe, waar hij nog een contract voor een jaar heeft.

*Napoli laat weten Dries Mertens wel degelijk een aanbod te hebben gedaan. Hij zou er jaarlijks nog 2,5 miljoen euro kunnen verdienen. De bal ligt in het kamp van de Rode Duivel.

*Charles De Ketelaere speelde niet mee in de oefenwedstrijd tegen FC Kopenhagen bij Club Brugge. De aanvaller flirt met een vertrek naar AC Milan.

*AC Milan zou overigens een bod van 30 miljoen euro voorbereiden op De Ketelaere.

*Théo Bongonda verlaat Racing Genk. Hij kiest verrassend genoeg voor een bestemming in het Midden-Oosten en trekt naar Al-Ain.

*Youri Tielemans bedankt voor een transfer naar Real Madrid. Hij vreest er te vaak op de bank te zitten en wil naar Arsenal.

Poll: Vind je 30 miljoen euro voldoende voor een transfer van De Ketelaere?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024