Transfermarkt LIVE: Mertens naar Antwerp, De Ketelaere weg voor bom geld?

Transfermarkt LIVE: Mertens naar Antwerp, De Ketelaere weg voor bom geld?
Zaterdag 09 juli 2022 - 12:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Union hanteert een vraagprijs van 5 miljoen euro voor Casper Nielsen, terwijl Club Brugge al een bod van 3,5 miljoen euro deed. Toch raken beide clubs er niet uit.

*De transfer van Vedat Muriqi van Lazio naar Club Brugge gaat niet door. Blauw-zwart reserveert de miljoenen nu voor een andere aanvaller. Die komt er zeker, ongeacht wat Charles De Ketelaere gaat doen.

*Antwerp biedt Dries Mertens een contract voor twee seizoenen aan. Een enorme stunt lijkt in de maak.

*AC Milan zou overigens een bod voorbereiden op De Ketelaere dat de 30 miljoen euro overstijgt. Het is nu afwachten of de Italiaanse kampioen een akkoord kan vinden met Club.

*De kans wordt weer wat groter dat Cyriel Dessers alsnog vertrekt bij Genk. De spits flirt openlijk met Feyenoord, waar hij vorig seizoen op uitleenbasis speelde. Feyenoord ziet zijn terugkeer ook zitten.

Poll: Denk jij dat Dessers nog zal vertrekken bij Genk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024