Tessa Wullaert over periode met De Bruyne: "Heel fout. Welk signaal geef je dan?"

Tessa Wullaert over periode met De Bruyne:
Donderdag 07 juli 2022 - 12:45   I   door Redactie

Straks mag Tessa Wullaert met de Red Flames schitteren op het EK en daarna bij haar nieuwe club Fortuna Sittard. Ver weg is de herinnering aan Manchester City.

Waar ze tussen 2018 en 2020 dus voor dezelfde club uitkwam als Kevin De Bruyne. Al ergerde ze zich wel aan het feit dat de mannen- en vrouwenploeg compleet gescheiden werden. In HUMO deed ze daar een boekje over open.

"De ene helft van de oefenvelden was voor de mannen, en de andere voor de vrouwen én de jeugd. En als de mannen daags voor een match een gesloten training hadden, moesten wij via een omweg naar het oefenveld. Alsof we spionnen waren die de opstelling zouden verklikken aan de tegenstander. Jezus!"

Het steekt bij haar dat ze daardoor in die twee jaar Kevin De Bruyne zelfs niet tegen het lijf liep. "Zelfs eten deden we apart, samen met de jeugd. Heel fout: welk voorbeeld geef je zo aan die jonge gasten?", spuwt ze haar gal verder in het weekblad.

Kerstfeestje

Besluiten doet ze met: "Ik begrijp dat er een verschil is in verloning, zij lokken tenslotte meer volk. Maar al de rest? De enige keer dat ik Kevin De Bruyne zag, was op het kerstfeestje. Dat organiseerden ze dan weer wel voor de mannen en de vrouwen samen."

Poll: Vind je dat Wullaert gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Red Flames  I  Fortuna Sittard

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022