Transfermarkt LIVE: Alderweireld naar Antwerp, peperdure aankoop voor Club?

Transfermarkt LIVE: Alderweireld naar Antwerp, peperdure aankoop voor Club?
Woensdag 06 juli 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Charles De Ketelaere wil niet naar Leeds. Hij wil naar AC Milan verhuizen.

*Club Brugge heeft zijn zinnen nu gezet op Kastriot Imeri. De 22-jarige middenvelder is Zwitsers international en moet het alternatief vormen voor Casper Nielsen. Met Union vindt Club geen akkoord over de transfer van de Deen.

*Club staat ook dicht bij de komst van Vedat Muriqi. De 28-jarige spits is overbodig bij Lazio. Club zou 9 miljoen euro plus bonussen betalen voor hem.

*Marc Overmars plant bij Antwerp zeker nog twee transfers: de komst van Toby Alderweireld en een nieuwe middenvelder.

*Charles De Ketelaere heeft al gesproken met AC Milan. Hij wil graag naar de Italiaanse kampioen verhuizen. Een akkoord op clubniveau is er echter nog lang niet.

*Dries Mertens heeft een zeer mager aanbod gekregen van Napoli. Hij zou er jaarlijks nog 1,2 miljoen euro kunnen verdienen. Dat is vier keer minder dan wat hij eerst verdiende. De kans is groot dat hij definitief vertrekt uit Napels.

*Lionel Messi wil terugkeren naar Barcelona. De ster van PSG heeft al contact opgenomen met Barça-coach Xavi. De uiteindelijke beslissing ligt echter bij voorzitter Joan Laporta.

Poll: Vind jij AC Milan de juiste club voor CDK?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024