Aster Nzeyimana heeft duidelijke boodschap voor Lize Feryn: "Dat wil ik echt niet"

Aster Nzeyimana heeft duidelijke boodschap voor Lize Feryn:
Woensdag 06 juli 2022 - 11:30   I   door Redactie

Aster Nzeyimana trekt naar het EK vrouwenvoetbal in Engeland. Hij gaat er de wedstrijden van de Red Flames becommentariëren.

Dat betekent dat hij enkele weken zijn vriendin Lize Feryn zal moeten missen. "Die periode is niet onoverkomelijk. Lize is soms ook weg voor projecten, dus we zijn dat wel gewoon. Maar natuurlijk gaan we mekaar missen", zegt Nzeyimana in Story

"Ze heeft me wel gezegd dat ze de wedstrijden van de Red Flames gaat volgen, ook al interesseert voetbal haar totaal niet", gaat de presentator verder. "Maar ik vind dat niet erg. Ik heb zelf nog veel andere interesses, zoals mode. Ik wil echt niet thuiskomen en wéér over het voetbal praten."

Aster hoopt de vreugde rond het vrouwenvoetbal aan te wakkeren. "Als de Rode Duivels spelen, staan we allemaal samen achter hen. Bij onze vrouwelijke voetballers zien we dat nog niet, maar ik geloof echt in een hype. Zeker als we die eerste wedstrijd tegen IJsland kunnen winnen. Wat zeker moet lukken, we hebben een talentvolle generatie."

Poll: Ga jij kijken naar de Red Flames op het EK?

TAGS  I  Red Flames

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023