Ontevreden Tissoudali dropt bom bij AA Gent: "Ik heb geen klik met hem"

Ontevreden Tissoudali dropt bom bij AA Gent:
Maandag 04 juli 2022 - 17:00   I   door Redactie

Tarik Tissoudali flirt al de hele zomer met een vertrek bij AA Gent. Voorlopig is dat er nog niet gekomen. Hij heeft bij de Buffalo's ook nog slechts een contract tot 2023.

Tissoudali steekt in een interview met Het Nieuwsblad niet onder stoelen of banken dat zijn relatie met manager Michel Louwagie niet top is. "Als er een mooie club komt waar je graag naartoe wil gaan, hoop ik natuurlijk dat de clubs meewerken", zegt Tissoudali. "Maar als ik hier ben, dan ben ik hier. Ik ga er geen problemen van maken. Het is niet dat ik per se weg wil gaan om weg te gaan."

Een nieuw contractvoorstel is er vanuit Gent nog niet gekomen. "Ik speel niet voor Louwagie of het bestuur", stelt TissoudalI. "Ik speel voor het team, de coach, de supporters en dat zal ik altijd blijven doen. Ik verwachtte meer waardering, maar als die er niet komt, oké dan.”

Tissoudali is ook behoorlijk scherp voor Gent. "We hebben nooit echt diepgaande gesprekken gevoerd. Wij zijn gewoon zakelijk. Een echte klik hadden we nooit, maar dat hoeft ook niet.”

Poll: Moet Gent hem een nieuw contract voorschotelen?

TAGS  I  AA Gent

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024