Transfermarkt LIVE: Noa Lang naar Newcastle, knaltransfer voor Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Noa Lang naar Newcastle, knaltransfer voor Antwerp?
Maandag 04 juli 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge heeft zich versterkt met Cyle Larin. De aanvaller was transfervrij nadat zijn contract bij Besiktas afliep. Larin speelde eerder al bij Zulte Waregem.

*Anderlecht heeft zich definitief versterkt met Sebastiano Esposito. De jonge aanvaller wordt gehuurd van Inter, mét aankoopoptie.

*Loïs Openda trekt naar het Franse RC Lens. Club Brugge vangt naar verluidt veel geld voor de aanvaller.

*Union huurt Simon Adingra voor één seizoen van Brighton & Hove Albion. De Engelse club betaalde begin deze maand 8 miljoen euro voor de Ivoriaanse winger van het Deense FC Nordsjaelland.

*Vincent Kompany wil doelman Bart Verbruggen en middenvelder Josh Cullen van Anderlecht naar Burnley halen.

*Noa Lang mag een transfer naar AC Milan vergeten. De Italiaanse kampioen zet zijn geld in op een transfer van Hakim Ziyech, die Chelsea mag verlaten. Blijft Lang alsnog bij Club Brugge? Met Newcastle is er wel een nieuwe gegadigde opgedaagd.

*Tarik Tissoudali laat weten dat hij bij een goed aanbod wil vertrekken bij AA Gent.

*Antwerp aast alweer op een speler van Bayern München. Ditmaal gaat het om linksachter Omar Richards. De vraagprijs van 12 miljoen euro is echter voorlopig te hoog voor de Great Old.

Poll: Denk jij dat Lang alsnog bij Club zal blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024