Transfermarkt LIVE: Tielemans naar Arsenal, Casper Nielsen toch naar Club?

Transfermarkt LIVE: Tielemans naar Arsenal, Casper Nielsen toch naar Club?
Zaterdag 02 juli 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Casper Nielsen kan bij Club Brugge jaarlijks 1,5 miljoen euro opstrijken. Bovendien hoopt hij bij Club zich in de kijker van de Deense bondscoach te spelen om naar het WK te kunnen. Toch is er op clubniveau geen akkoord tussen blauw-zwart en Union.

*Union zou Nielsen niet willen verkopen aan Club Brugge door de spanningen die plaatsvonden op het einde van vorig seizoen. Onder meer de denigrerende uitspraken van voorzitter Bart Verhaeghe zitten Union hoog.

*Club Brugge aast net als vorig seizoen op Mohamed Daramy. De flankaanvaller koos toen voor Ajax, maar daar kan hij voorlopig geen indruk maken. Blauw-zwart wil hem nog steeds graag overnemen.

*Kara Mbodji heeft aangegeven dat hij terug wil keren naar de Jupiler Pro League. Alleen is de vraag of er een Belgische club geïnteresseerd is in de 32-jarige ex-verdediger van Anderlecht en Genk.

*Guus Til komt dan toch niet naar Antwerp. Hij tekent een meerjarig contract bij PSV.

*Youri Tielemans heeft een akkoord met Arsenal. De Rode Duivel verkiest de Gunners boven Manchester United. Alleen is er op clubniveau geen overeenkomst.

*Racing Genk gaat zich versterken met Faïz Selemani. De flankaanvaller komt over van KV Kortrijk.

Poll: Zou Guus Til een goeie versterking voor Antwerp zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk

zondag 14 augustus 2022

zaterdag 13 augustus 2022

vrijdag 12 augustus 2022