Charles De Ketelaere gespot in Engeland terwijl Club Brugge voorbereiding afwerkt

Charles De Ketelaere gespot in Engeland terwijl Club Brugge voorbereiding afwerkt
Donderdag 30 juni 2022 - 15:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze nu volop oefenwedstrijden aan het spelen, maar dat doen ze helemaal nog niet op volle sterkte.

Want er zijn uiteraard de internationals die ontbreken omdat ze na de interlandverplichtingen op het einde van het voorbije seizoen nog extra vakantie krijgen. Voor de Rode Duivels was dat na de Nations League-campagne.

Daarbij ook Charles De Ketelaere. Die werd in de afgelopen dagen gespot in Engeland, waar hij op Wimbledon enkele tennismatchen bijwoonde. Zo wist Het Nieuwsblad dat hij ging supporteren voor jeugdvriend Zizou Bergs, het 23-jarige nummer 146 van de ATP-lijst.

Die ging in de eerste ronde wel onderuit, maar was toch blij dat zijn jeugdvriend kon komen kijken. "Charles was een enorm goeie tennisser bij de jeugd", aldus Bergs. "Ik ben twee jaar ouder dan hij, maar we schoten goed met elkaar op, ondanks het leeftijdsverschil."

Box

"Als we elkaar zagen, trokken we vaak samen op", vervolgt hij in de krant. "Ik had hem een tijdje niet meer gezien, maar toen hij hoorde dat ik op Wimbledon speelde, had hij me gevraagd of hij mocht komen kijken. Gelukkig had ik nog plaats in mijn box."

"Het is niet de eerste keer dat ik in Wimbledon ben", vertelde De Ketelaere zelf. "Toen ik twaalf was, ben ik ook al eens komen kijken. En toen ik tenniste bij Tennis Vlaanderen in Wilrijk, hebben we hier in de buurt eens op gras mogen tennissen. Het is een ondergrond die we in België totaal niet kennen. Heel speciaal om het te zien."

Poll: Denk je dat De Ketelaere carrière zou kunnen gemaakt hebben in het tennis?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zondag 14 augustus 2022

zaterdag 13 augustus 2022

vrijdag 12 augustus 2022