Transfermarkt: Casper Nielsen naar Club Brugge, De Ketelaere naar déze club?

Transfermarkt: Casper Nielsen naar Club Brugge, De Ketelaere naar déze club?
Woensdag 29 juni 2022 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Er worden nu echter al volop zaken gedaan, want overal lopen de competities ten einde. De laatste transfergeruchten kan je volgen in een handig overzicht op Voetbal24!

*Barcelona zou belangstelling tonen in Noah Mbamba. De 17-jarige verdediger van Club Brugge zou bij Barça B aan de slag kunnen.

*Antwerp verrast met de komst van Davino Verhulst. De 34-jarige doelman keert terug naar België. Hij komt over van de Griekse eersteklasser Apollon Smyrnis.

*Ook Antwerp toont nu belangstelling in Casper Nielsen. De middenvelder van Union kan ook naar Club Brugge en enkele buitenlandse clubs.

*Theo Bongonda heeft aan Genk kenbaar gemaakt dat hij wil vertrekken. De Limburgers zijn bereid om mee te werken aan zo'n vertrek. Er moet wel geld op tafel worden gelegd.

*Dante Vanzeir is niet van plan om Union zomaar te verlaten. Hij aast naar eigen zeggen niet op een vertrek. Al kan er nog altijd een club een fraai bod doen uiteraard.

*AC Milan zou deze week praten met de entourage van Charles De Ketelaere. De Italiaanse kampioen blijft werk maken van zijn komst.

Poll: Is Club Brugge de ideale club voor Nielsen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk

zondag 14 augustus 2022

zaterdag 13 augustus 2022

vrijdag 12 augustus 2022