Ex Frank Raes aanhoort bekentenis Cath Luyten: “Dát is absoluut niet waar"

Ex Frank Raes aanhoort bekentenis Cath Luyten: “Dát is absoluut niet waar
Zondag 26 juni 2022 - 16:00   I   door Redactie

Cath Luyten is recent 45 jaar geworden en dan gaat een mens wel eens nadenken over zijn leven. Over de moeilijke periodes en niet alleen over de scheiding van haar ex Frank Raes.

Want op haar veertigste had ze een zware midlifecrisis en dat was ook het moment waarop ze beu raakte om telkens opnieuw te moeten aanhoren hoe ze omschreven werd als 'de immer vrolijke Cath Luyten'.

"Heel vaak worden de interviews met mij ingeleid met die omschrijving ingeleid", aldus Luyten in de podcast De spiegel. "Maar dat is absoluut niet waar." Al snapt ze wel waar dat beeld vandaan komt.

"Ik ben wel iemand die veel relativeert: 'komaan, we moeten door'." Vandaar dus, maar ook omdat ze vaak lacht. Al zegt ze zelf dat ze daar eigenlijk niets kan aan doen. Met een exemplarische anecdote er bij.

Bevalling

"Bij mijn eerste bevalling kwam de gynaecoloog de kamer binnen en ze: 'Je lacht nog te hard, het is nog niet voor nu'", haalt ze zich voor de geest. "Ik zei: 'Jawel, ik voel het echt.' En een minuut later was het zover."

Poll: Snap je dat mensen denken dat Cath altijd vrolijk is?

TAGS  I  VRT  I  Sporza  I  Extra Time

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022