Felice Mazzu heeft nu al zware kopzorgen na eerste wedstrijd van RSC Anderlecht

Zaterdag 25 juni 2022 - 19:00   I   door Redactie

Felice Mazzu is niet goed begonnen aan zijn ambtstermijn bij Anderlecht. Paars-wit ging in zijn eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding onderuit tegen reeksgenoot Sint-Truiden (0-1).

Het enige doelpunt van de wedstrijd, dat nog eens een owngoal was ook, viel al vrij vroeg in de eerste helft. Amando Lapage, de kleinzoon van Anderlecht-icoon Paul Van Himst, scoorde na twintig minuten in het verkeerde doel. Die scheve situatie zette RSCA niet meer recht.

Anderlecht (eerste helft): Van Crombrugge, Hoedt, Amuzu, Verschaeren, Refaelov, Sadiki, El Hadj, Debast, Agiey, Lapage, Stassin

Anderlecht (tweede helft): Coosemans, Masscho, Sardella, Delcroix, Mykhaylichenko, Bouchouari, Leoni, Engwanda, Colassin, Vlap, Raman

Poll: Denk jij dat Anderlecht een goed seizoen zal kennen?