Transfermarkt: Club-speler mee met Kompany, straffe transfer voor Anderlecht?

Transfermarkt: Club-speler mee met Kompany, straffe transfer voor Anderlecht?
Woensdag 22 juni 2022 - 12:45   I   door Redactie

Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Er worden nu echter al volop zaken gedaan, want overal lopen de competities ten einde. De laatste transfergeruchten kan je volgen in een handig overzicht op Voetbal24!

*Leeds United mengt zich opnieuw in de debatten rond Noa Lang. AC Milan krijgt er dus een stevige concurrent bij.

*Dries Mertens gaat heel ver om bij Napoli te blijven. Kat Kerkhofs wil ook graag in Napels blijven. De Rode Duivel wil daarom de helft van zijn loon inleveren om te kunnen blijven. Dat komt neer op zo'n 2,5 miljoen euro per jaar.

*Anderlecht staat dicht bij een derde inkomende transfer. Sebastiano Esposito, een 19-jarige aanvaller, wordt gehuurd van Inter. Er zou ook een aankoopoptie bedongen worden.

*Loïs Openda blijft de voorkeur geven aan een avontuur in het buitenland. De aanvaller wil dus liever niet bij Club Brugge blijven.

*Vincent Kompany toont belangstelling in Jack Hendry van Club Brugge. Verhuist de Schotse verdediger straks naar de Engelse tweedeklasser Burnley?

*Mogelijk trekken ook Josh Cullen en Majeed Ashimeru naar Burnley? Kompany wil de twee spelers van Anderlecht alvast graag hebben.

*De kans is groot dat Manuel Benson vertrekt bij Antwerp. Onder meer Schalke 04, Marseille en Lyon tonen belangstelling in de flankaanvaller.

Poll: Hoop jij dat Hendry bij Club blijft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022