Antwerp voor rechter gedaagd, Gheysens dreigt een bom geld te moeten betalen

Antwerp voor rechter gedaagd, Gheysens dreigt een bom geld te moeten betalen
Woensdag 22 juni 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het vertrek van Brian Priske bij Antwerp is niet bepaald op een hartelijke manier verlopen. Nu blijkt dat de afhandeling van dat ontslag nog steeds niet geregeld is.

Priske kreeg na amper één seizoen al de bons bij Antwerp. Mark van Bommel werd als nieuwe coach aangesteld. De Deen kreeg na zijn ontslag nog niet zijn maandloon voor mei, noch zijn ontslagvergoeding. Hij daagt Antwerp daarom nu voor de rechter.

De entourage van Priske deed meerdere pogingen om tot een vergelijk te komen met Antwerp. De trainer wilde zelfs een groot deel van zijn ontslagvergoeding laten vallen omdat hij een nieuwe club gevonden had. Toch werd er vooralsnog geen akkoord gevonden, zo weet Het Nieuwsblad.

Sterker nog: Antwerp eiste van Slavia Praag, de nieuwe club van Priske, zelfs nog een transfersom. Bij de Great Old zijn er namelijk vragen over het feit dat hij op 31 mei al werd voorgesteld als nieuwe coach van Slavia Praag. Volgens Antwerp gebeurde dat nog voor zijn ontslag op papier werd vastgelegd.

Ongelukkig einde

Priske daagt Antwerp nu dus voor de rechter. “Dit is een ongelukkig einde van mijn tijd bij Antwerp”, laat hij in een statement weten. “Ik wil graag onderstrepen dat ik heb genoten van mijn tijd bij de club. Het is een grote ploeg, met geweldige fans. Ik hoop dan ook dat we dit snel kunnen afhandelen, zodat beide partijen verder kunnen.”

Poll: Vind jij dat Priske onheus behandeld werd door Antwerp?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022