Lize Feryn doet lief Aster Nzeyimana opkijken met reactie op borstvergroting

Lize Feryn doet lief Aster Nzeyimana opkijken met reactie op borstvergroting
Zondag 19 juni 2022 - 09:00   I   door Redactie

Velen vergeten soms dat Lize Feryn naast actrice ook nog model is. Dat laat het lief van sportanker Aster Nzeyimana nochtans vaak genoeg zien op Instagram.

Jammer genoeg komen daar soms ook overbodige reacties op. Zoals bij een post van een paar dagen geleden. Bij een reeks mooie foto's vond iemand het nodig om te antwoorden met "Nu nog een borstvergroting en je bent de knapste van Vlaanderen". 

Zoals geweten is Lize echter niet op haar mond gevallen én heeft ze gevoel voor humor. Wat haar zelf de reactie ontlokte: "Bedankt voor de tip." Aster zal er wel eens goed mee gelachen hebben.

In het verleden is al iets gelijkaardigs voorgevallen. "Ik wil iemand gelukkig maken die een borstvergroting wenst door de operatie te financieren", kreeg ze ooit een aanbod van een zekere Bert. "Als je interesse hebt of iemand kent, laat het me zeker weten."

Wasmachine

En ook toen reageerde ze met veel humor. "Nee bedankt, Bert. Maar als je geld te veel hebt: onze wasmachine is dringend aan vervanging toe. Bedankt, hé!”

Poll: Vind je dit soort reacties kunnen?

TAGS  I  VRT  I  Sporza  I  Extra Time

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022