Ophef over Duivel na pijnlijke Nations League-campagne: "Zeven kilo te dik"

Ophef over Duivel na pijnlijke Nations League-campagne:
Vrijdag 17 juni 2022 - 16:30   I   door Redactie

Nu de Nations League-campagne erop zit kan er vooruit gekeken worden naar het WK. En daar valt behoorlijk wat over te zeggen.

Al zeker door Marc Degryse. De analist houdt zich bij wedstrijden van de nationale ploeg in de studio's van VTM nooit in en doet dat nu ook niet bij Het Laatste Nieuws. Zijn mikpunt: Eden Hazard. Als die iets wil klaarmaken op het WK, zal de Rode Duivel keihard moeten werken en niet aanmodderen zoals in de Nations League.

"Hij moet echt messcherp toekomen op de eerste training bij Real Madrid en trainen met de ingesteldheid van een jong veulen", aldus Degryse. "Als een 18-jarige die zich wil bewijzen aan zijn coach. 'Hey Ancelotti, hier ben ik', dat meen ik echt. Hij heeft dat ook beloofd, daar bij het titelfeest voor die fans van Real Madrid."

"Wel Eden, je moet het ons ook beloven!", eist de analist. "In plaats van zeven kilo te dik wil ik dat hij drie kilo te mager staat. Overtraind." Een verwijzing naar het gegeven dat Hazard bij zijn transfer naar de Koninklijke veel te zwaar stond bij de eerste training. Afwachten of hij die raad ter harte neemt.

Poll: Denk je dat Hazard messcherp zal zijn bij de eerste training?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023