Conference League gaat van start: Antwerp loot alvast haalbare tegenstander

Conference League gaat van start: Antwerp loot alvast haalbare tegenstander
Dinsdag 14 juni 2022 - 14:00   I   door Redactie

Het voetbal stopt nooit. Als bewijs daarvan dat de Nations League-campagne amper geëindigd is of daar starten de lotingen voor de Europese bekers al.

Want woensdag gaat Antwerp al meteen de trommel in voor de tweede voorronde van de Conference League. Gelukkig wel met een beschermd statuut, waardoor het nu al zeker is dat het een haalbare tegenstander zal treffen.

Als het team van de nieuwe coach Mark van Bommel zich weet te plaatsen dan zal dat ook nog het geval zijn in de derde voorronde. In de vierde en laatste voorronde, de zogeheten Play off Round, is Antwerp niet meer beschermd. 

Waardoor er dan wel zo goed als zeker een stevige tegenstander uit de bus zal komen. Maar woensdag weet Antwerp dus tegen wie het voor de tweede voorronde op 21 en 28 juli de wei in moet. Meteen de vuurdoop voor Mark van Bommel.

Poll: Denk je dat Antwerp de groepsfase van de Conference League zal halen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024