'Union shockeert hele Belgische voetbalwereld met ‘degoutant’ manoeuvre'

'Union shockeert hele Belgische voetbalwereld met ‘degoutant’ manoeuvre'
Zondag 12 juni 2022 - 20:15   I   door Redactie

Terwijl de Rode Duivels nog op het veld actief zijn, gebeurt er bij de Belgische clubs van alles achter de schermen.

Niet in het minst bij Union dat in de voorbije weken met een meer dan opmerkelijk manoeuvre uitpakte. Het begon met de omstreden Mogi Bayat in te schakelen om de transfer van Casper Nielsen naar Club Brugge af te ronden.

Wat faliekant uitdraaide, want met Bayat aan het roer ziet blauw-zwart een overgang niet meer goedkomen. Maar er is meer, want volgens La Dernière Heure heeft Union de makelaar een mandaat gegeven heeft om alle uitgaande transfers van belangrijke spelers te doen.

Niets minder dan een schok door de Belgische voetbalwereld, waar veel clubs na de affaire Propere Handen eindelijk bereid waren om schoon schip te maken. Maar zolang een figuur als Bayat blijft ingeschakeld worden is dat natuurlijk moeilijk. Iets wat velen overigens degoutant vinden.

Poll: Snap je dat Union Bayat inschakelt?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022