Gefrustreerde Roberto Martinez gaat opeens tekeer tegen Louis van Gaal

Gefrustreerde Roberto Martinez gaat opeens tekeer tegen Louis van Gaal
Dinsdag 07 juni 2022 - 18:00   I   door Redactie

Neen, het zit niet meer zo goed bij de Rode Duivels. Zowel op als naast het veld, want nu begint ook Roberto Martinez uit zijn rol te vallen.

Waar de immer kalme Spanjaard normaal alle kritiek van zich af laat glijden, is het immers opvallend dat hij nú wel reageert. Zoals bijvoorbeeld dinsdag op de opmerking van Louis van Gaal nadat die Nederland met 1-4 had gewonnen van de Rode Duivels.

Van Gaal had toen onder meer geanalyseerd dat België niet fel genoeg is in het druk zetten, waardoor het makkelijker vooruit voetballen is. Iets wat Martinez duidelijk niet pikte. Hij had dan ook zijn antwoord klaar.

"Met alle respect voor Louis van Gaal, maar hij zei ook dat Noa Lang de Gouden Bal kan winnen", kon Het Nieuwsblad noteren. Een flauwe verwijzing naar een grapje van Van Gaal. "Ik ga niet antwoorden op andere bondscoaches."

Moeilijk

Waarna hij zich er nog maar eens probeerde uit te lullen. "Soms zetten we heel goed druk. Maar het moeilijke aan internationaal voetbal is dat een blok van 75 wedstrijden zes jaar duurt. Dus het is moeilijk om een lijn te vinden."

"Tegen Nederland deden we het niet goed genoeg", kon Martinez wel niet anders dan toegeven. Om vervolgens toch weer excuses te zoeken. "Ons succes hangt niet af van onze druk, wel wat we doen met en zonder de bal." Tja.

Poll: Heeft Martinez gelijk om zo te reageren?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024