Martinez is zwaar onder de indruk: "Hij heeft werkelijk alles"

Martinez is zwaar onder de indruk:
Donderdag 16 maart 2017 - 17:15   I  

Morgen maakt Roberto Martinez zijn selectie bekend voor de wedstrijden tegen Griekenland en Rusland. Daarvoor moet hij enkele knopen doorhakken, maar wie de vaste spits is, is al een tijdje zeker. Het was immers Martinez zelf die Lukaku voor 30 miljoen euro naar Everton haalde. Hij is dan ook een grote fan van de spits.

"Ik heb natuurlijk veel in hem geïnvesteerd, dus voor mij is het makkelijk praten", aldus Martinez in het programma 'Hoogvliegers'. "Ik investeerde bijna 30 miljoen euro toen hij nog jong was. Omdat ik geloofde in de manier waarop hij zijn rol als spits overstijgt. Hij is nog geen afgewerkt product. Hij is nog maar 23 jaar. Hij leert én verbetert nog veel. Maar ik zag nog nooit een koelere afwerker. Hij heeft werkelijk alles."

"Je hebt fantastische afwerkers die enkel in de zestien leven. Maar als je een speler hebt die je uit de zestien kan houden en die sterk kan zijn met een speler in zijn rug, die je in de vernieling kan spelen, die aan de bal een flankspeler lijkt... Aan al die aspecten werkt hij nog. Dat maakt hem voor mij potentieel de beste nummer 9 ter wereld."

TAGS  I  roberto martinez  I   romelu lukaku

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024