'Club Brugge laat zich niet meer doen en houdt zo miljoenentransfer tegen'

'Club Brugge laat zich niet meer doen en houdt zo miljoenentransfer tegen'
Donderdag 02 juni 2022 - 20:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft zich de voorbije jaren zodanig opgewerkt dat het - zoals Bart Verhaeghe het graag verwoordt - stilaan een instituut is. En dat instituut kan zich wel iets permitteren.

Zeker financieel zit blauw-zwart in België op eenzame hoogte. Daar zitten de vele Champions League-deelnames natuurlijk voor iets tussen. Met elk jaar minstens dertig miljoen euro erbij hoef je niet zo nodig elk jaar sterkhouders te verkopen.

Tenzij het afgesproken is zoals met Noa Lang. Maar aan Charles De Ketelaere is dergelijke belofte niét gedaan en dus doet Club Brugge er alles aan om zijn goudhaantje te houden. Net omdat Lang al vertrekt. Milan is een grote gegadigde voor de Nederlander.

Dat is ook wat het doorgaans zeer goed ingelichte La Gazzetta dello Sport schrijft. Volgens de roze sportkrant hebben de Bruggelingen Milan duidelijk gemaakt dat ze voor Lang mogen gaan, maar dat De Ketelaere dan moet blijven. Ook al zien ze zich dan een miljoenentransfer door de neus geboord.

Champions League

Dat de kersverse kampioen goed voor de dag wil komen in de Champions League heeft daar natuurlijk veel mee te maken. Er vertrekken immers een rist spitsen en met ook nog eens De Ketelaere weg zou Club Brugge offensief onthoofd zijn. Dus is het een njet voor CDK.

Poll: Vind je dat Club Brugge gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024