Sporza-gezicht Ruben Van Gucht zwaar afgemaakt: "Zelfs vrienden en familie"

Sporza-gezicht Ruben Van Gucht zwaar afgemaakt:
Dinsdag 31 mei 2022 - 11:00   I   door Redactie

Als bekend gezicht heb je in Vlaanderen heel wat voordelen, maar er zijn ook nadelen aan verbonden. Zeker als je de mist ingaat.

Dat heeft Ruben Van Gucht nu aan den lijve ondervonden. Het Sporza-gezicht heeft de voorbije maanden staalhard gelogen over zijn huwelijk met de Kroatische ex-hoogspringster Blanka Vlasic en dat wordt hem nu zwaar aangerekend.

Nadat het financieel dispuut met Jacques Vermeire zijn reputatie al deed kelderen is er nu niet alleen het gegeven dat hij in het geheim getrouwd is, maar ook dat zelfs vrienden en familie niet op de hoogte waren.

"Van Gucht bewandelt al langer zijn eigen weg en ontziet daarbij niets of niemand", schrijft Dag Allemaal. En er is het vermoeden dat hij tijdens zijn vorige huwelijk met Laurence Van Tongerloo al een relatie had met Blanka Vlasic, zeker omdat die eind dit jaar al zal bevallen.

Ontrouw

Maar het weekblad weet nog meer: "Zo wordt zelfs geinsinueerd dat Ruben z’n kersverse bruid Blanka al ontrouw zou zijn geweest, omdat hij regelmatig, onder meer op een recent trouwfeest in eigen land, met andere vrouwen werd opgemerkt."

Poll: Vind je dat Van Gucht iets verkeerds gedaan heeft?

TAGS  I  VRT  I  Sporza

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024