Gent slaat Antwerp compleet met verstomming met nieuws over Michael Frey

Gent slaat Antwerp compleet met verstomming met nieuws over Michael Frey
Zondag 29 mei 2022 - 22:00   I   door Redactie

Antwerp kreeg het afgelopen seizoen veel kritiek voor het voetbal dat het speelde, maar één speler bleef altijd buiten schot: topspits Michael Frey.

Met reden, want de Zwitser werd met 24 goals tweede in de topschuttersstand na Deniz Undav en had een groot aandeel in de goede resultaten van Antwerp. Maar evengoed had hij dat kunnen doen voor... AA Gent.

Want in Het Nieuwsblad werd nog eens benadrukt dat de aanvaller vorig jaar ook aangeboden werd in de Ghelamco Arena. Maar net als bij Thomas Henry en Ike Ugbo was het Hein Vanhaezebrouck die zijn veto stelde.

"Hij werd al heel vroeg aangeboden in maart", bekent Vanhaezebrouck in de krant. "We vonden dat hij iets had, maar toen dachten we nog iemand te vinden die net beter was. Mocht de naam Frey gevallen zijn toen er bij ons over Thomas Henry werd gesproken - in juli - dan waren we voor Frey gegaan."

Te laat

Alleen was het dan al te laat omdat de Zwiterse goalgetter toen al getekend had voor Antwerp. Al zullen ze op de Bosuil ook wel met verbazing luisteren naar de uitleg van hun concurrent. "Ook nu wordt het weer een uitdaging om de juiste keuzes te maken", besluit HVH.

Poll: Denk je dat AA Gent met Frey play-off 1 had gehaald?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024