Nainggolan plots open over zomertransfer naar déze club: "Mijn hart zegt ja”

Nainggolan plots open over zomertransfer naar déze club:
Zaterdag 28 mei 2022 - 19:30   I   door Redactie

Eén van de grootste ontgoochelingen van het voorbije seizoen bij Antwerp was Radja Nainggolan. Blijft de vraag wat volgend seizoen brengt.

Als Nainggolan volgend seizoen nog bij Antwerp speelt natuurlijk, want de ex-Rode Duivel is door zijn naam en faam nog altijd fel gegeerd. Vooral door zijn ex-club Cagliari waar hij al drie keer voor uitkwam.

Recent kwam vanuit de laars het nieuws dat de Italiaanse club - die net gedegradeerd is naar de Serie B - in Il Ninja de ideale figuur zag om de jonge garde in één seizoen terug naar de Serie A te loodsen. Vorig seizoen koos hij Antwerp maar net boven Cagliari.

Bij Radiolina ging Nainggolan daar verder op in. "Ik zou te voet terugkeren naar Cagliari", klonk het. "Maar ik voelde vorige zomer een serieus gebrek aan respect. Ik was bereid om veel in te leveren, maar dan nog kreeg ik het bericht dat ik te veel vroeg."

Realiteit

"Ik ben al 33 jaar, dus spelen in de Serie B zou voor mij geen probleem zijn. Maar waar is het respect?" Maar dat gebrek aan respect wordt gecompenseerd door de grote liefde die Nainggolan nog altijd voor zijn ex-club koestert.

"Mijn hart zegt één ding, maar de realiteit is helaas anders", bekent de middenvelder dat hij een vertrek niet kan forceren. "Ik voel me wel prima hier in België en ik heb een contract dat ik moet respecteren." Antwerp moet dus niet vrezen. Voorlopig toch...

Poll: Waar denk je dat Nainggolan volgend jaar speelt?

TAGS  I  Antwerp  I  Cagliari

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023