'Ophef bij Club Brugge: De Ketelaere gaat Noa Lang droomtransfer ontnemen'

'Ophef bij Club Brugge: De Ketelaere gaat Noa Lang droomtransfer ontnemen'
Donderdag 26 mei 2022 - 09:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zitten ze in aanloop naar de zomertransferperiode met een dubbel gevoel. Want de vraag is altijd of de miljoenenwinst gaat opwegen tegen het sportieve verlies.

En nu komt er nog een extra zorg bij. Want tot nu toe werd er altijd vanuit gegaan dat Noa Lang zeker zou vertrekken - die afspraak is gemaakt - en dat er nog een kans bestond dat Charles De Ketelaere zou blijven.

Belangrijke factor in dat verhaal is... Milan. Want de kersverse Italiaanse kampioen heeft zijn vizier op beide Brugse sterkhouders gericht. En het zag er op een bepaald moment zelfs naar uit dat de Rossoneri zowel Lang als De Ketelaere zouden weghalen.

Maar volgens de laatste berichten uit Italië zou Milan nu toch eerder voor De Ketelaere gaan. Voor Club Brugge niet gelaten, want de aanvaller moet een stuk meer opbrengen dan Lang - 40 miljoen euro tegenover 25 miljoen euro. 

Balen

Maar voor de Nederlandse flankaanvaller zou het natuurlijk balen zijn. Want hoewel het zeker niet gezegd is dat er niet meer clubs gaan aankloppen, is Milan - zeker nu ze kampioen geworden zijn - natuurlijk een droombestemming voor elke voetballer.

Poll: Wie zou jij nemen Milan zijnde?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022