‘Opeens stront aan de knikker: Anderlecht stoort zich aan Vincent Kompany'

‘Opeens stront aan de knikker: Anderlecht stoort zich aan Vincent Kompany'
Dinsdag 24 mei 2022 - 13:45   I   door Redactie

Eén van de meest opvallende trends voor het tussenseizoen is de stoelendans die er onder de trainers plaatsvindt. Ook bij Anderlecht?

Die kans lijkt alleen maar groter te worden. Nu twijfelt ook Peter Vandenbempt eraan of Vincent Kompany volgend seizoen nog hoofdcoach zal zijn bij paars-wit. "Ik denk dat de directie minder tevreden is over het seizoen dan Kompany zelf", bekende hij bij Extra Time.

Anderlecht schopte het bijvoorbeeld tot de bekerfinale, maar verloor die van AA Gent. Tegen stadsrivaal Union verloor paars-wit dit seizoen zelfs vier keer. "Als je dat allemaal optelt…", zei Vandenbempt maandagavond nog.

Volgens de analist heeft Kompany zijn eigen ruiten ingeslagen. "Het bestuur heeft zich ook redelijk gestoord aan zijn positieve communicatie", aldus Vandenbempt. "Door onder andere te zeggen dat voor hem het seizoen drie weken geleden al geslaagd was."

Afscheid?

Dus acht de commentator de kans dat de Brusselaars afscheid gaan nemen van Kompany best wel reëel. "Ik ben er niet noodzakelijk zeker van dat Kompany volgend seizoen nog trainer is bij Anderlecht."

Poll: Denk jij dat Anderlecht volgend seizoen beter af is zonder Vincent Kompany?

TAGS  I  Extra Time  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  AA Gent  I  Union

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022