'Club Brugge gaat voor complete verrassing met komst van nieuwe trainer'

'Club Brugge gaat voor complete verrassing met komst van nieuwe trainer'
Dinsdag 24 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge moet deze zomer niet alleen op zoek naar nieuwe spelers, maar ook naar een nieuwe trainer ter vervanging van Alfred Schreuder. En dat zou wel eens een heel onverwachte naam kunnen zijn.

Want volgens Het Nieuwsblad gaat blauw-zwart voor een verrassing van formaat. Zo wordt assistent-coach Carl Hoefkens naar voor geschoven als één van de topkandidaten om de nieuwe hoofdtrainer te worden.

"Bij Club wordt er effectief over nagedacht om Hoefkens te promoveren", schrijft de krant. "Meerdere mensen in de sportieve werking zijn bereid om hem die kans te geven."

Dat heeft veel te maken met de uitstekende reputatie die de assistent in Brugge geniet. "Ook in de spelersgroep wordt steeds meer rekening gehouden met Hoefkens als hoofdtrainer."

Talent

Ondanks zijn gebrek aan ervaring ziet Het Nieuwsblad zijn kennis van het huis en vooral het feit dat hij perfect weet welk talent Club in de rangen heeft als troeven.

"Hij kneedde De Ketelaere, overtuigde Noah Mbamba om over te komen van KRC Genk en kent de opkomende jongeren door en door. Zijn visie stemt ook overeen met die van de club, want hij wil die jongeren ook kansen geven op het hoogste niveau."

Poll: Denk je dat Carl Hoefkens klaar is om hoofdcoach te worden bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024