Nu al kritiek op werk van Overmars bij Antwerp: "Een gevaarlijke situatie"

Nu al kritiek op werk van Overmars bij Antwerp:
Zaterdag 21 mei 2022 - 18:00   I   door Redactie

Valentijn Driessen, chef voetbal van de Nederlandse krant De Telegraaf, waarschuwt Marc Overmars. De sportief directeur van Antwerp speelt een gevaarlijk spel, zo stelt hij.

"Mark van Bommel, het is nog niet helemaal rond, krijgt dan een Nederlandse assistent, en die heeft natuurlijk een kunstje geflikt bij FC Twente, Andries Ulderink", legt Driessen uit in Kick-Off, de voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Die heeft gezegd dat hij niet meer op een lijn zit met Ron Jans. En die geluiden waren er ook. Een week na de competitie had hij een gesprek aangevraagd en dat aangegeven, en of zijn eenjarige contract verscheurt kon worden", aldus Driessen.

"Dan zeggen ze bij Twente: 'Ja, als jullie echt niet meer door een deur kunnen'. Maar uiteindelijk bleek het zo te zijn dat hij al contact had met Antwerp en dat hij daar assistent-trainer wordt", klinkt het.

Kwetsbaar

"Dus dat was de hoofdreden om dat contract verscheurd te laten krijgen", vervolgt Driessen. "En ik vind: Overmars zit er al en het wordt natuurlijk een gevaarlijke situatie als je daar een heel Nederlands contingent binnenhaalt."

De journalist verklaart zich nader: "Dan ben je ook tegelijk heel erg kwetsbaar, want je moet ook kijken naar het verleden van die club. En betrek dan ook mensen uit het verleden van Antwerp erbij."

Poll: Is die kritiek op Overmars terecht?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022