Vincent Mannaert houdt grote kuis bij Club Brugge: 'Tien spelers vertrekken'

Vincent Mannaert houdt grote kuis bij Club Brugge: 'Tien spelers vertrekken'
Zaterdag 21 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het Laatste Nieuws maakte een overzicht van spelers die zeker en waarschijnlijk deze zomer zullen vertrekken bij Club Brugge. Dan kom je alvast aan een aardig lijstje.

Club Brugge kroonde zich opnieuw tot kampioen. Voor de derde keer op rij al. Ondanks die nieuwe titel, mogen er toch wat wijzigingen verwacht worden aan de selectie. Daarnaast komt er uiteraard ook een opvolger voor Alfred Schreuder.

Wie zeker vertrekt is Noa Lang. Na twee seizoenen vindt de Nederlander de tijd rijp voor een stap hogerop. Lang droomt van een transfer naar AC Milan.

Bas Dost gaat ook weg. De spits is einde contract en kan op heel wat interesse vanuit Nederland rekenen. Wie nog vertrekt: floptransfers Faitout Maouassa, Owen Otasowie en José Izquierdo. 

Vormer en De Ketelaere

Ook Matej Mitrovic vertrekt zéker en allicht zal ook Federico Ricca zijn koffers pakken. Hij heeft maar weinig uitzicht op speelgelegenheid in Brugge.

Sargis Adamyan werd gehuurd van Hoffenheim. De spits keert terug naar de Duitse club, waar hij hoopt zijn kans te kunnen gaan. Ruud Vormer twijfelt over een vertrek, net als Charles De Ketelaere. Als ook zij vertrekken, zitten we al aan liefst tien vertrekkers.

Poll: Heeft Club nood aan een vernieuwde kern?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022