Tessa Wullaert drukt door en verrast Anderlecht met spectaculaire transfer

Tessa Wullaert drukt door en verrast Anderlecht met spectaculaire transfer
Vrijdag 20 mei 2022 - 13:00   I   door Redactie

Dé ster van het vrouwenteam van Anderlecht is Tessa Wullaert. Een grote factor in het behalen van de dubbel. Maar die factor zal nu wegvallen.

35 doelpunten en 17 assists. Fenomenale statistieken van Tessa Wullaert dit seizoen. En dan hebben we het alleen nog maar over de competitie. Bij Anderlecht rekenden ze fel op haar om volgend seizoen opnieuw succesvol te zijn, maar die hoop mogen ze opbergen.

Want Wullaert is vastberaden om opnieuw de stap naar het buitenland te zetten. Op haar 29ste is ze bezig aan haar beste jaren en die wil ze nu verzilveren. Er is onder meer sprake van Scandinavische clubs waar ze een veelvoud kan verdienen in vergelijking met hetgeen ze nu opstrijkt bij Anderlecht.

Peter Verbeke kon bij Sporza niet anders dan toegeven toen hem de vraag werd gesteld. "Het is op vraag van Tessa dat ze in gesprek is gegaan met andere clubs", aldus de paars-witte CEO. "Omdat ze een nieuwe stap wil zetten in haar carrière. We hebben haar gezegd dat dat mogelijk is."

Niet blokkeren

Anderlecht heeft nog geprobeerd om haar duidelijk te maken dat ze Wullaert graag mee aan het nieuwe project zouden laten bouwen, maar Verbeke beseft dat dat vergeefse moeite is. "We gaan Tessa ook niet blokkeren. Daarvoor heeft ze te veel betekend."

Poll: Snap je dat Wullaert wil vertrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Red Flames

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022