Vanaken gaat zeker niet twijfelen bij aanbod: "Dié club moet me liggen"

Vanaken gaat zeker niet twijfelen bij aanbod:
Vrijdag 20 mei 2022 - 12:30   I   door Redactie

Hij speelt nu al zolang bij Club Brugge dat hij deel uitmaakt van het meubilair, maar het zou zomaar kunnen dat Hans Vanaken komende zomer weg is bij Club Brugge.

Niet dat hij zomaar naar eender welke ploeg zou trekken, maar toen hem bij Eleven Insiders gevraagd werd wat hij zou doen bij een aanbod van Ajax, twijfelde de aanvallende middenvelder geen seconde. "Dat is wel iets om over na te denken, ja."

"Sowieso door de geschiedenis van Ajax", argumenteert Vanaken. "En het spel dat ze spelen moet me wel liggen. En ik heb nu een halfjaar Alfred Schreuder gekend als trainer, ik vond het echt heel fijn werken met hem." Dus een nieuwe samenwerking zou Vanaken zeker zien zitten.

"Ik vind het oprecht jammer dat hij vertrekt naar Ajax, want ik had graag nog langer met hem gewerkt. Zijn idee over voetbal vind ik geweldig, de manier van trainen is leuk en ook als mens is hij top", zwaait hij met lof.

Aanbod

Gezien het feit dat de appreciatie wederzijds is, zou dat aanbod op aandringen van Schreuder er ook echt kunnen komen. De Nederlander liet zich na de titel al spontaan ontvallen dat Vanaken zeker een speler is die perfect zou kunnen meedraaien bij Ajax.

Poll: Denk jij dat Vanaken een vaste waarde zou zijn bij Ajax?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022