Filip Joos maakt Club Brugge en Bart Verhaeghe helemaal af: "Volledig fout"

Filip Joos maakt Club Brugge en Bart Verhaeghe helemaal af:
Dinsdag 17 mei 2022 - 11:30   I   door Redactie

Normaal hoor je bij een titel alleen maar hosanna-verhalen, maar bij Club Brugge was dat zondag toch enigszins anders. En daar was Bart Verhaeghe verantwoordelijk voor.

Want die vond het nodig om Union de mantel uit te vegen omwille van de link met Brighton. "Onbegrijpelijk toch", aldus Filip Joos bij Extra Time. "Ik vind dit een owngoal van een voorzitter. En dat is niet zo simpel. Er spreekt een soort jaloezie uit ten opzichte van Union... Als je wint moet je toch niet meer jaloers zijn?"

"Als je tweede geworden zou zijn kan ik dat nog begrijpen. Dan zou dat je frustratie zijn. Maar je bent kampioen geworden en je zegt iets over een ploeg die je mee naar boven heeft gestuwd. Dit zal je nooit de voorzitter of iemand van Manchester City horen zeggen over Liverpool. Die danken Liverpool alleen maar."

"Neen, ik kan dit echt niet begrijpen", besloot Joos. "Hij zegt dat hij redeneert als een zakenman. En hij zal wel een goede zakenman zijn, anders zou hij niet zoveel kunnen investeren. Maar dit heeft hij dan toch volledig fout voor. Want Union heeft het op twee na kleinste budget."

Poll: Vind je dat Joos gelijk heeft?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Union  I  Brighton

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022