Commotie over plotse contractverlenging Vormer: "Weten niet wat er gebeurd is"

Commotie over plotse contractverlenging Vormer:
Vrijdag 13 mei 2022 - 20:15   I   door Redactie

Als alles goed loopt kan Ruud Vormer straks nog maar eens een titel aan zijn palmares toevoegen. Al zal die toch een stuk minder 'echt' aanvoelen als de vorige.

De algemene verwachting is dat hij door zijn bankzittersstatuut straks vertrekt bij blauw-zwart. Dat Schreuder hem na het uitvallen van Rits nog maar eens over het hoofd zag en voor Balanta koos bevestigt alleen maar dat het een aflopend verhaal is.

Dat is ook de mening van Gert Verheyen. "Als je van plan bent om hem niet meer te gebruiken, zou ik hem Club Brugge zijnde laten gaan", stelt hij in Het Nieuwsblad. Ik heb dat nooit begrepen: vorige zomer laat je hem voor twee jaar bijtekenen en een maand later wordt er getwijfeld over zijn basisplaats."

"We weten niet wat daar gebeurd is", voegt hij er in een dubbelinterview met Rene Vandereycken nog aan toe. Waarop die antwoordt: "Qua communicatie moet daar toch iets anders bedoeld zijn dan hij begrepen had. Aan wie ligt dat dan? Want hij wist blijkbaar toch dat hij niet veel meer zou spelen."

Dat is veel

Verheyen opnieuw: "Die uitleg geef je iemand die je nog één jaar contract geeft. Dan is een contractverlenging van twee jaar veel." Het besluit van Vandereycken: "Of misschien dacht hij dat hij de belangrijke wedstrijden nog zou spelen. Het bleek andersom."

Poll: Snap jij dat Vormer nog een contractverlenging van twee jaar kreeg?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022