Bom barst: Priske houdt zich niet meer in en haalt uit naar Paul Gheysens

Bom barst: Priske houdt zich niet meer in en haalt uit naar Paul Gheysens
Vrijdag 13 mei 2022 - 17:30   I   door Redactie

Een kat in het nauw maakt soms rare sprongen. Of iemand die niets meer te verliezen heeft kan soms raar uit de hoek komen. Twee gezegden die van toepassing kunnen zijn op Brian Priske.

Want op zijn persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Club Brugge hield de trainer van Antwerp zich niet meer in. Zijn nakend ontslag blijkt voor steeds meer frustratie te zorgen. In de eerste plaats naar voorzitter Paul Gheysens toe. 

De man waar hij tijdens de rust van de match tegen STVV in de kleedkamer zwaar mee clashte toen die het nodig vond om iedereen de mantel uit te vegen. Je hoefde niet eens tussen de lijnen te lezen om de kritiek van Priske aan het adres van zijn baas te verstaan.

Dat deed de Deen toen hij het over druk had: "De ervaren spelers kunnen ook niet alles. Sommige jongeren spelen voor de eerste keer in een topclub. De eerste keer met deze druk. De externe druk, van supporters en van de pers, dat is één ding. Maar als het interne druk is, dan is het soms wel erger."

Niet meer schelen

De quotes die Het Nieuwsblad kon noteren uit zijn mond spreken voor zich. Priske weet maar al te goed hoe slecht die zullen vallen bij Paul Gheysens, maar dat kan hem duidelijk niet meer schelen. Hoe zou je zelf zijn als je weet dat je toch ontslagen wordt.

Poll: Vind je dat Priske gelijk heeft om dit zo te zeggen?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

maandag 29 mei 2023

zondag 28 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023