Club in snelheid gepakt: Schreuder geeft opeens toch commentaar bij vertrek

Club in snelheid gepakt: Schreuder geeft opeens toch commentaar bij vertrek
Donderdag 12 mei 2022 - 16:28   I   door Redactie

Donderdagmiddag maakte Club Brugge bekend dat Alfred Schreuder na dit seizoen naar Ajax vertrekt, maar onthield zich daarbij van commentaar. Dat was echter buiten Ajax gerekend.

Want naast het feit dat de Nederlander bij de Amsterdammers een contract voor twee jaar met optie op nog een derde jaar tekent, zetten ze op hun website ook nog een reactie van Schreuder zelf. Het contrast met het bericht op de kanalen van Club kon niet groter zijn.

"Club Brugge en Alfred Schreuder wensen samen de play-offs in alle rust af te werken en zullen zich dan ook onthouden van commentaar tot na het seizoen", stuurde blauw-zwart uit naar de buitenwereld toe." Bij Ajax viel echter onderstaande quotes van Schreuder te lezen.

"Hoofdtrainer worden bij Ajax is eervol en voor mij een geweldige kans, die ik met beide handen aangrijp. Ik vind het daarnaast ook erg leuk om terug te keren, want in de anderhalf jaar die ik bij Ajax werkte heb ik het enorm naar mijn zin gehad bij de club."

Hoofdprijs

En daar bleef het niet bij. "Ik wil in Amsterdam graag prijzen winnen met een team dat attractief voetbal speelt", voegde hij eraan toe. "Met een goede balans tussen ervaren topspelers en de vele grote talenten."

Met de afsluiter zullen ze in Brugge wellicht wel tevreden zijn: "Maar eerst wil ik met Club Brugge het seizoen succesvol afsluiten. Afscheid nemen met de hoofdprijs, dat is erg belangrijk en ik zal er alles aan doen om dat  te bewerkstelligen

Poll: Vind je het kunnen dat de communicatie zo verschilt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022