Filip Joos is heel duidelijk over uitspraken van Gilles De Bilde: "Nooit"

Filip Joos is heel duidelijk over uitspraken van Gilles De Bilde:
Woensdag 11 mei 2022 - 14:00   I   door Redactie

Gilles De Bilde kwam in het oog van de storm te staan na een uitspraak tijdens de rust van Union-Club Brugge. Volgens Filip Joos is het "een storm in een glas water".

"Dat ze die boeren maar op hun doos geven", klonk het uit de mond van De Bilde. Later liet hij weten dat hij een bericht voorlas en het dus niet zijn eigen uitspraak was. "Boeren is toch de geuzenaam die Club Brugge zichzelf geeft?", relativeert Filip Joos in de podcast 90 Minutes. "Dat zijn toch berichten die duizenden supporters elkaar sturen?"

"Ik snap ook wel dat in het klimaat van supporters daar wordt op gesprongen", gaat Joos verder, die zelf het wel anders had aangepakt. "Ik zou het zelf wel nooit voorlezen. Ik vind dat zo'n onorigineel WhatsApp-bericht. Dat zijn de negen meest debiele woorden die je achter elkaar kan zetten."

Overigens vindt Joos in de marge hiervan niet dat een analist geen voorkeur voor een club mag hebben. "Een analist hoeft voor mij niet helemaal neutraal te zijn. Dan moet je echter je voorkeur wel heel openlijk zeggen. Dan maai je het gras voor de voeten weg."

Poll: Zou jij dat bericht voorgelezen hebben?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022