'Anderlecht neemt na Kouamé wellicht ook afscheid van deze sterkhouder'

'Anderlecht neemt na Kouamé wellicht ook afscheid van deze sterkhouder'
Woensdag 11 mei 2022 - 13:00   I   door Redactie

Anderlecht ziet straks Christian Kouamé vertrekken. De aanvaller zal wellicht niet de enige sterkhouder zijn die paars-wit verlaat.

Kouamé wordt gehuurd van Fiorentina. Het is voor Anderlecht niet haalbaar om hem nog een seizoen langer te behouden. Paars-wit hoopt wel Joshua Zirkzee, die gehuurd wordt van Bayern München, langer aan zich te binden.

Naast Kouamé dreigt er nog een sterkhouder te vertrekken. Hendrik Van Crombrugge is intussen 29 jaar. Als hij de stap naar het buitenland wil zetten, wordt het nu wel tijd. Anderlecht wil hem die kans volgens La Dernière Heure niet ontnemen.

Er is wel een belangrijke voorwaarde aan gekoppeld. Paars-wit wil dat er een degelijk bod wordt neergelegd voor Van Crombrugge. Indien dat het geval is, kan er gepraat worden over een transfer. Ook Van Crombrugge zelf ziet een transfer wel zitten bij een mooi aanbod.

Verbruggen

Anderlecht zal niet lang moeten zoeken naar een nieuwe nummer één. Dat wordt dan Bart Verbruggen. Het geloof bij Anderlecht in de Nederlandse jonge doelman is erg groot. Op termijn wil paars-wit Verbruggen sowieso doorschuiven als de nieuwe nummer één.

Poll: Zou het vertrek van Crombrugge een groot gemis zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022