'Knaltransfer op til in Manchester: City wil United beroven van smaakmaker'

'Knaltransfer op til in Manchester: City wil United beroven van smaakmaker'
Zaterdag 07 mei 2022 - 16:00   I   door Redactie

Manchester City zou een akkoord hebben met Erling Haaland, maar hun honger is duidelijk nog niet gestild. Ze willen Kevin De Bruyne nog koppelen aan een vedette van aartsrivaal Manchester United.

Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano gaat Manchester City doordrukken voor een middenvelder. Door het vertrek van Fernandinho lieten ze eerst hun oog vallen op de Nederlandse Frenkie De Jong, maar Barcelona zou hem niet zomaar willen laten gaan. Hij zou dus te duur uitvallen.

En dus schakelt City door naar plan B. De Cityzens zouden vol gaan voor de 29-jarige Paul Pogba. Hij is één van de smaakmakers bij Manchester United. Al kreeg hij de voorbije jaren heel wat kritiek over zich heen omdat hij niet meteen de hardste werker is.

Volgens Transfermarkt wordt zijn marktwaarde geschat op 55 miljoen euro, maar zijn contract loopt af in de zomer. Daardoor zou hij dus transfervrij de overstap kunnen maken. The Guardian meent dat de interesse wel degelijk concreet is en dat er een contract van vier jaar klaarligt voor hem.

Poll: Denk je dat Paul Pogba en Kevin De Bruyne goed kunnen spelen in één team?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Manchester United  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024