Degryse blikt vooruit op Union-Club: "Hij is dé ontdekking van het seizoen"

Degryse blikt vooruit op Union-Club:
Zaterdag 07 mei 2022 - 14:00   I   door Redactie

Zondag trekt Club Brugge naar het Dudenpark voor wat mogelijk een cruciale wedstrijd in de titelstrijd wordt. Woensdag trekt Union op zijn beurt naar Jan Breydel. Marc Degryse blikte vooruit bij Het Laatste Nieuws.

Samen met Jan Mulder stelde hij een ploeg samen bestaande uit Union- en Club-spelers. Voorin kiest de ex-speler van Club Brugge en Anderlecht steevast voor Deniz Undav en Dante Vanzeir. "Vanzeir en Undav zijn het beste duo. Sorry. Ik wil ze absoluut samenhouden - je kan niet één van die twee eraf halen", was hij duidelijk.

"De Ketelaere en Lang presteren te wisselvallig. Intrinsiek verdienen ze het om in de ploeg te staan, maar die andere twee zijn bezig aan een fantastisch jaar", ging hij verder. "Ze passen ook bij elkaar. Hun statistieken zijn top, ze werken allebei hard,... Ik ben al lang onder de indruk van Undav. Hij is dé ontdekking van dit seizoen."

De 25-jarige spits scoorde dit seizoen al 25 keer in 35 competitiewedstrijden en is daarmee ook topschutter in de Jupiler Pro League. Het leverde hem een knappe transfer op naar Brighton. Daar zal hij de concurrentie moeten aangaan met Neal Maupay en Danny Welbeck.

Poll: Denk je dat Undav zal slagen bij Brighton?

TAGS  I  Union  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Brighton

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024