Clement slaat heel Frankrijk met verstomming: “Toch echt niet meer normaal!"

Clement slaat heel Frankrijk met verstomming: “Toch echt niet meer normaal!
Vrijdag 06 mei 2022 - 22:53   I   door Redactie

Wat zouden ze nu bij Club Brugge eindelijk denken van Philippe Clement? Wat ze in Frankrijk van hem denken wordt met elke speeldag steeds duidelijker.

Met elke winst zouden we beter zeggen, want vrijdagavond deed onze landgenoot met AS Monaco er nog maar eens een zege bij. Deze keer op het veld van kampioen Lille. De achtste opeenvolgende al. Je leest het goed: acht (8) overwinningen op rij. 24 op 24.

Daarmee wippen de Monegasken voorlopig over Stade Rennes en zelfs over Marseille naar de tweede plaats en die is goed voor een rechtstreeks Champions League-ticket. Voor zowel de Monaco-supporters als de neutrale voetbalfans een mirakel dat ze amper vatten.

Afwachten wel wat de concurrenten nog doen. Marseille - dat nu evenveel punten heeft als AS Monaco, maar het moet afleggen op doelsaldo - speelt zondag op het veld van laagvlieger Lorient. Stade Rennes doet woensdag zijn ding bij nummer negen Nantes.

Poll: Denk je dat Monaco nog een Champions League-ticket kan pakken?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  PSG  I  FC Metz  I  Troyes  I  Stade Rennes  I  Nice  I  Strasbourg  I  Saint-Etienne  I  Angers  I  Lille  I  Nantes  I  Lorient  I  Marseille

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023