Gert Verheyen legt criticasters het zwijgen op: "Hebben we niet gezegd"

Gert Verheyen legt criticasters het zwijgen op:
Donderdag 05 mei 2022 - 11:30   I   door Redactie

Woensdag kregen we tijdens Real Madrid-Manchester City een dolle slotfase waarin de Koninklijke op twee minuten tijd een achterstand ongedaan maakte. Op dat moment zat Kevin De Bruyne op de bank.

Pep Guardiola wisselde de Rode Duivel in de 72ste minuut. Amper een minuut later volgde de 0-1. Het leek dus wel degelijk een goede zet van de Spanjaard, maar toen Manchester City toch uitgeschakeld werd kreeg hij op Twitter de volle laag van de Engelse fans.

Gert Verheyen is het niet eens met die kritiek. "Voor mij heeft hij geen fouten gemaakt. Dat hebben wij tijdens ons commentaar ook niet gezegd", aldus Verheyen bij Sporza. "Hij heeft De Bruyne gewisseld, maar Gündogan zet wel de aanval op waaruit City scoort en hij is ook niet een zoveel minder goede speler dan Kevin De Bruyne."

"Kevin speelde ook geen geniale wedstrijd ofzo, hij speelde voor zijn doen een normale wedstrijd", ging hij verder. "Ik vind niet dat je iemand iets kan verwijten. Soms gebeuren er in voetbal gewoon dingen die je niet kan verklaren. Het enige straffe is dat het hier in Madrid al zo vaak is gebeurd."

Poll: Moest Guardiola De Bruyne laten staan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024