Club krijgt plots serieuze steek van teleurgesteld en gefrustreerd Gent

Club krijgt plots serieuze steek van teleurgesteld en gefrustreerd Gent
Dinsdag 03 mei 2022 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge strijdt in de play-offs voor de titel, terwijl er voor AA Gent niets meer op het spel staat in de Europe play-offs. Zij wonnen de beker al en hebben - door een plek in de Europe play-offs - dus al het meest gunstige Europese ticket in handen.

Maar voor de Gentse beloften stond er wel nog heel wat op het spel. Maandag wonnen de Buffalo's van Antwerp, maar Standard pakte ook een punt tegen Charleroi. Daardoor zullen we de beloften van AA Gent volgend seizoen niet zien in 1B. Wel die van Standard.

Coach Emilio Ferrera reageerde teleurgesteld na de wedstrijd. "Dit is heel zuur", bekende hij bij Het Nieuwsblad. "We hebben dit seizoen keihard gewerkt en dan is het zonde om net naast je doel te grijpen. Voor de ontwikkeling van de spelers hoeft 1ste nationale evenwel geen rem te betekenen."

Een steekje naar Club Brugge kon niet achterwege blijven. "Club NXT heeft vorig ­seizoen getoond dat uitkomen in 1B weinig tot geen positief effect had", besloot hij. Club NXT eindigde vorig seizoen laatste in 1B en pakte slechts 13 op 84.

Poll: Terechte uitspraak van Emilio Ferrera?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard  I  Charleroi  I  Club NXT

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024